Siemens Healthineers Data Privacy Policy

Pravila privatnosti

Pravila privatnosti podataka kompanije Siemens
Dijeljenje podataka
Pitanja i komentari; promjene
Pravila privatnosti podataka kompanije Siemens
Status: 02.02.2015

Kompaniji Siemens je važna zaštita sigurnosti i privatnosti osobnih podataka. Stoga kompanija Siemens iz odjeljka „Informacije o kompaniji“ („Siemens“) upravlja svojim mrežnim stranicama u skladu s važećim zakonima o zaštiti privatnosti podataka i sigurnosti podataka.

U nastavku navodimo informacije o vrstama podataka koje prikupljamo na ovim mrežnim stranicama kompanije Siemens, svrhe za koje se ti podaci koriste i strane s kojima dijelimo takve podatke, ako je to slučaj.

Dijeljenje podataka
U mjeri u kojoj ste dali svoj pristanak, ili kada imamo zakonsko pravo da to učinimo, mi ćemo dijeliti Vaše osobne podatke s pridruženim društvima kompanije Siemens, gdje je primjenjivo, za gore navedene svrhe.
U vezi s djelovanjem svojih mrežnih stranica i usluga koje pružaju putem internetske stranice, Siemens sarađuje s pružateljima usluga kao što su, npr., hosting ili usluga IT održavanja.
Ti primatelji podataka mogu se eventualno nalaziti u zemljama izvan Evropske ekonomske zone (u „trećim zemljama“), u kojima važeći zakoni ne nude isti nivo zaštite privatnosti podataka kao u Vašoj domovini. U takvim slučajevima, Siemens poduzima mjere kako bi osigurao odgovarajući nivo zaštite privatnosti podataka. Na primjer, dijelimo Vaše osobne podatke s pridruženim društvima kompanije Siemens u trećim zemljama samo ako su provele naša Obavezujuća korporativna pravila (Binding Corporate Rules - „BCR“) za zaštitu osobnih podataka. Dodatne informacije možete pronaći u BCR SIEMENS u dijelu „Downloads“.
Podaci se dijele samo u vezi s važećim zakonima i propisima i u skladu s istim. Mi ne prodajemo i ne trgujemo Vašim osobnim podacima s trećim stranama.

Pitanja i komentari; promjene
Siemens će odgovoriti na sve legitimne zahtjeve za informacijama i gdje je primjenjivo, ispraviti, izmijeniti ili izbrisati Vaše osobne podatke. Ako želite napraviti takav zahtjev ili ako imate pitanja ili komentara o ovim Pravilima o privatnosti podataka, molimo kliknite na "Contact" (“Kontakt“) kako biste nam poslali svoja pitanja i prijedloge.
Ova Pravila o privatnosti podataka se povremeno ažuriraju. Datum posljednjeg ažuriranja možete pronaći na vrhu ove stranice